Ik ben er mij van bewust, hoe sommige vrouwen nood hebben aan iemand die hen kan aanvoelen, of aan iemand die de aandacht kan geven die ze verdienen...

Een luisterend oor kunnen zijn, iemand die hen kan doorgronden tot in het diepste van haar ziel. Daarom sta jij volledig centraal in onze hele ontmoeting en hecht ik heel veel belang aan het feit dat jij jezelf kunt zijn bij mij, en toch in een soort extase kunt geraken.

Éen blik kan al volstaan om het vuur van verlangen terug aan te wakkeren dat allang uitgedoofd was door de dagelijkse sleur van het leven. Dus vermijd zoveel mogelijk routine in uw leven, en spreek eens af met deze charmante call boy.

Ik ben niet de typische gigolo die zomaar wat naaktfoto’s op het web zal plaatsen om zo de aandacht te proberen trekken van vrouwen. Het draait me niet alleen om seksuele intimiteit. Ik streef altijd naar het beste van het beste.

Dus door mijn gevoelens op de juiste tijd en manier te plaatsen, kan ik uw honger naar lust en verlangen stillen. Mijn manier van werken is dus heel professioneel en niet geforceerd… Omdat alles wat ik doe tijdens onze date vol met passie en liefde is. Dus faken staat niet in mijn woordenboek.

Ik hou ervan om de spanning langzaamaan op te bouwen naar een climax. Niets is verplicht, alles verloopt volgens jouw wens en gewilligheid. Daarom mik ik op de meest veeleisende en verzorgde vrouwen die enkel het beste verwachten.

Mijn gezelschap is bedoeld voor vrouwen die kwaliteit belangrijker vinden dan wat het ze kost, en daarom ook beroep doen op een toch wel exclusief gezelschap. Maar vooral een leuke en onvergetelijke tijd willen beleven.

Uit mijn ervaring weet ik ook wel dat het vreemd en moeilijk is om zomaar een onbekende te contacteren om er dan eens op los te gaan. Geen paniek, want ik kan je zeggen dat ik je vanaf onze 1ste date, al direct op je gemak zal stellen door mijn ervaring als gezelschapsheer. “Ik geef je true romance, zonder de verwikkelingen van een relatie.” Terwijl jij nu rustig verder bladert, doorheen mijn website, kijk ik er alvast naar uit om je te mogen ontmoeten…

Veel liefs Fernandez