Ontdek hier waar ik veel belang aan hecht

Zoals ik zelf heel veel belang hecht aan mijn privacy heb ik ook respect voor de privacy van anderen.

Dus al onze handelingen die zullen voortvloeien uit onze ontmoeting blijven in een gesloten box, waarvan enkel en alleen jij en ik de sleutel hebben. Dus 100% discretie gegarandeerd.

 

DISCRETIE

 

HYGIËNE

Gezondheid en reinheid zijn een absolute must bij en voor mij. Persoonlijke hygiëne gaat gepaard met wederzijds respect. Ik respecteer jou, dus kom ik netjes en deftig naar jou toe, dus verwacht ik hetzelfde naar mij toe…Dat is voor jou en mij zeer aangenaam!!!

Indien u ook vrouwelijk gezelschap verkiest om met mij naar jou toe te komen, is dat te allen tijde mogelijk. Ik werk samen met een aantal highclass escort-dames die mij bijstaan indien u dat wenst. Het zijn allemaal lieve, spontane en bloedmooie dames die elk een zekere charme en sexappeal uitstralen. Het zijn allemaal pareltjes. Het is wel zo dat een boeking met partner mogelijk is vanaf een minimum tijdsduur van 2 uurtjes. Gelieve hier rekening mee te houden.

 

PARTNERS

 

TARIEVEN

 

BEL MIJ OP 0489 86 55 91 OF STUUR EEN BERICHTJE.

Mijn voorkeur gaat uit naar een klassedate met stijl en gezelligheid voor minimum 2u zodat we er een gezellige avond kunnen van maken in een ontspannen sfeer.

*** Indien er verplaatsingskosten zijn, zal ik je daar van te voren van op de hoogte stellen.

Boeking voor 1u – 300 EUR
Boeking voor 2u – 500 EUR
Boeking voor 3u – 750 EUR
Boeking voor 4u – 1000 EUR
Boeking voor 12u – 1500 EUR
Boeking voor 24u – 2500 EUR
Boeking voor een weekend – Op aanvraag

Reservaties en kosten voor een hotel, wellness, restaurant, drankjes zijn steeds jouw verantwoordelijkheid.zeer aangenaam!!!